Frivillige rådgivninger i De Frivilliges Hus

En række foreninger giver gratis og anonym rådgivning i De Frivilliges Hus. Rådgiverne er alle frivillige med en faglig eller personlig baggrund, der ruster dem godt til at rådgive dig om svære emner som skilsmisse og andre livskriser.

Foreningen Far
Rådgivning til støtte for børn og forældre. Vi rådgiver mødre såvel som fædre - individuelt eller fælles. Desuden er bedsteforældre og andre med behov mere end velkomne. Rådgivningen er gratis og anonym, og man behøver ikke at bestille tid.

Kontakt: Dette er en åben rådgivning, mød derfor bare op. For mere information: www.foreningenfar.dk 

Dag og tidspunkt i DFH: Onsdag, ulige uger, kl. 19:30 - 21:00, lokale 1 & 2.


Psykologisk Korttids Rådgivning
Et rådgivningstilbud, der henvender sig til dig med hverdagsproblemer. Det kan f.eks. omhandle dit parforhold, dit job, din forældrerolle eller lignende. Vi tilbyder også samtaler til par. Fokus i samtalerne vil være på din aktuelle livssituation og hvordan du kan håndtere hverdagsproblemerne på en mere meningsfuld måde.

Vi har mulighed for at tilbyde dig et gratis og anonymt rådgivningsforløb på op til 5 samtaler.

Hvis det vurderes, at vi ikke kan imødekomme dit behov indenfor gældende tidsramme, vil vi forsøge at hjælpe dig til at finde et mere passende tilbud. Ved den første samtale vil du sammen med rådgiverne afklare din problemstilling og planlægge det videre forløb. For yderligere information og tidsbestilling: tlf. 20 58 08 74. E-mail: pkrbagsvaerd@protonmail.com eller se PKR's hjemmeside.

Dag og tidspunkt i DFH: Mandag og tirsdag kl. 18:00 - 21:00, lokale 4 & 5. Tirsdag ulige uger, kl. 17 - 19:00, lokale 1 & 2.


Økonomisk Rådgivning, Gladsaxe (Dansk Folkehjælp)

Hvis du gerne vil have styr på økonomien, er det igen muligt at få gratis anonym økonomisk rådgivning. Du har mulighed for at få hjælp til bla.:  

  • at udarbejde et realistisk budget
  • at lave planer for afdrag på gæld samt evt. opsparing
  • at indgå aftaler med kreditorer
  • hvordan du kan spare penge
  • hvordan du holder styr på økonomien i fremtiden
  • samt mulighed for at få en fast rådgiver

Et rådgivningsforløb kan variere fra få til flere samtaler. Forløbet er gratis, uvildig og fortrolig, og foregår i De Frivilliges Hus. Ring og hør nærmere på telefon 70 220 230.