Kom på kursus i at løse psykiske udfordringer

Skole på Tværs udbyder gratis kurser til borgere, medarbejdere og frivillige om, hvordan mennesker med psykisk sårbarhed og deres pårørende kommer i gang igen oven på psykiske vanskeligheder.

Det kan være svært for både patienter og deres pårørende, at magte at komme ovenpå igen efter en psykisk sygdom. Man skal ofte have hjælp udefra, for at få sit liv tilbage på sporet.

På kurserne hos Skole på Tværs-tilbuddet, kan du lære om, hvordan man kommer i gang igen oven på psykiske vanskeligheder, og hvordan man hjælper andre, der er i gang med denne proces.

Kom i gang igen
Kurserne er gratis, og er udviklet i et samarbejde mellem Region Hovedstadens Psykiatri, Skolen for Recovery og Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, Gentofte og Gladsaxe kommuner.

Der er i alt fem kurser, blandt andet i, hvordan man styrer sit liv med personcentreret planlægning (28/2 til 15/5, kl. 10-15, Møllevej 4, Lyngby); hvordan man kommer i gang igen efter en sygdomsperiode (2/5 til 13/6, kl. 12.30-15, Valdemars allé 81B, Søborg); og hvordan man øger håb og muligheder, gennem en guide til et godt hverdagsliv (24/5 til 21/6, kl. 9.30-12, Maglevænget 2, Ballerup).

Underviserne på Skole på Tværs har enten fagprofessionel og/eller personlig erfaring med, hvordan man kommer sig oven på psykiske vanskeligheder.

Hvis du vil deltage, skal du sende en mail til kontakt@skolepaatvaers.dk med kursusnummer og -navn, dit navn, din e-mail, dit telefonnummer og din kommune. Du kan ringe til Skole på Tværs på 24983888.

Læs mere på: psykiatri-regionh.dk/Kvalitet-og-udvikling/skolen-for-recovery/skole-på-tværs

Servicemenu