Morgenkaffe i De Frivilliges Hus

Er du pensionist, på barsel, jobsøgende, eller har du bare en fridag på torsdag? Så kom forbi De Frivilliges Hus og få en kop gratis morgenkaffe og en snak.

”Livet er ikke det værste man har, og om lidt er kaffen klar”, siger Svante i den kendte Benny Andersen-vise. Og hver torsdag mellem 10 og 12 er kaffen klar i Drostheim, den hyggelige gamle villa på Taxvej 15 i Bagsværd, hvor De Frivilliges Hus holder til.

Her kan du få en uforpligtende snak om alt mellem himmel og jord. Du skal bare møde op. Så står de frivillige for kaffe, te og hyggelig stemning.

Hvis du vil, er du velkommen til at sende os en mail på frivillig@mail.dk. Så ved vi hvor mange kander kaffe og te vi skal lave.

De Frivilliges Hus i Bagsværd hjælper frivillige foreninger med lokaler og gode råd om, hvordan man bliver frivillig og starter eller driver sin egen forening.

Når de ikke laver og drikker torsdagskaffe, bruger de frivillige foreninger huset til alt fra forældrerådgivning, pigenetværk, flygtningehjælp og gældsrådgivning, til hjælp med hverdagsproblemer, seksuelle overgreb, motion og misbrug.

Servicemenu