Bag denne blog står fire unge mennesker, der alle tidligere har været i udlandet. Selvfølgelig for at arbejde frivilligt. Det skulle heller ikke komme bag på nogen, hvis vi alle vælger at tage af sted igen. Vi vil nemlig gerne slå et slag for frivilligt arbejde og for den forskel, det gør for verden. Vi mener, at danskerne er meget ressourcestærke, og at vi derfor har gode betingelser for at hjælpe til i udlandet. Vi mener dog også, at man må vide, at man ved at arbejde i udlandet får en eller flere oplevelser for livet. Det er i hvert fald det, vi selv har oplevet.

Bloggen er også skrevet for at inspirere andre. Hvis ikke man ved, om man skal tage af sted, så kan man på denne blog ikke undgå at finde inspiration til at tage springet.

Hop ud i det – bliv frivillig i udlandet

Går man med tanker om at komme til udlandet, så kan man i langt de fleste tilfælde selv bestemme, hvad man vil arbejde med. Der findes nemlig rigtig mange muligheder, og det gælder bare om at gribe chancen. Det er altid bedst at tage kontakt til enten en eller flere organisationer, for på den måde kan man finde ud af, hvem man helst vil rejse med. I de organisationer, der er her i Danmark, er der ordnede forhold, og det kan også være en garanti for, at man får et godt ophold. Udover at arbejde skal man selvfølgelig også huske at nyde, at man er i udlandet.